Laatulattiat Uusimaa Oy

Se reilu lattiayritys Helsingistä

Laatulattiat Uusimaa Oy perustettiin alun perin vuonna 2012. Vuonna 2015 siirryimme Helsinkiin nykyisellä toimialalla rakentamisen ja lattiatöiden pariin.

Toimintamme laajenee ja kasvaa

Vuonna 2016 perustimme aputoiminimet LLU Kurottajapalvelut ja LLU Talotekniikan. LLU Talotekniikka on lähtenyt hyvään kasvuun urakoiden isoja kohteita Etelä-Suomessa sekä Hämeen alueella.

Olemme ponnistaneet pienestä ja lyhyessä ajassa nousseet Suomen isoimpien lattiayritysten joukkoon. Tavoitteena meillä on edistää tervettä kilpailua sekä reipasta rakentamista alalla ja näin pitää pyörät pyörimässä omalta osaltamme.

Laadukas ja vastuullinen, muutosten tuulissa luoviva lattiayritys

Haluamme pysyä valppaana ajan ja alan muutoksissa, emme pelkää uudistumista ja alan nykyaikaistumista. Arvojamme ovatkin laadukkuus, vastuullisuus, tasa-arvoisuus, rehellisyys, ja rohkeus. Haluamme olla myös hyvä työnantaja ja tänä vuonna 2017 panostammekin erityisesti henkilöstöasioihin.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin laitetaan lattiat ja muut kiinteistön asiat kuntoon! Palvelemme Helsingistä koko Etelä-Suomen alueelle.

Kiinnostuitko palveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä!