Massalattiat Helsingistä

Kun lattian on kestettävä erityisen kovaa kulutusta, tilaa urakka meiltä

Laatulattiat Uusimaa Oy urakoi lujat ja kestävät massalattiat niin asuin-, yritys- kuin teollisuusrakennuksiin. Teemme akryylimassalattiat, epoksipinnoitteet, polyuretaanipinnoitteet sekä muut lattiapinnoitemateriaalit kovaan kulutukseen. Palvelemme pääasiassa suuria rakennusliikkeitä, jotka urakoivat uudis- ja saneerauskohteiden parissa Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja tilaa meidät tekemään hankkeesi lattiatyöt!

Massalattia laatumateriaaleista, taitavien työmiestemme käsistä

Massalattia lattia-ammattilaistemme asentamana on fiksu valinta. Teemme näistä julkisten, teollisuus- ja varastotilojen lattioista niin kestäviä ja kovapintaisia, että lattia ei taivu rajuimpienkaan rasitteiden alla. Massalattia on myös siitä mainio pinnoite, että se on helppo ja kustannustehokas puhdistaa. Käytössämme ovat erittäin laadukkaat ja monipuoliset lattiamateriaalit oheistuotteineen.

Kysy lisää asennuksesta! Jos kohteessa tarvitaan muita lattia-asennuksia, kerro myös niistä meille. Lattioiden erikoisosaajina meiltä luonnistuvat tietysti myös parkettien, laminaattien ja mattojen asennukset.