Mattotyöt Helsingistä

Asennamme julkisten tilojen matot etupäässä rakennusliikkeiden uudis- ja saneerauskohteisiin

Mattotyöt julkisiin tiloihin vaativat materiaalilta ja asennukselta paljon. Julkisten tilojen mattojen kun on vastattava tiukkoihin kulutusvaatimuksiin ja niiden on oltava myös helposti puhdistettavissa. Joissakin tapauksissa myös paloturvallisuus- ja allergia-asiat on otettava huomioon. Ammattitaitoisen asentajankaan roolia ei sovi unohtaa, joka osaa mitoittaa urakan ja suorittaa työn siististi sekä kestävästi. Me Laatulattiat Uusimaa Oy:ssä teemme mattotyöt ensi sijassa suurille rakennusliikkeille Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun Etelä-Suomen alueella.

Kysy palveluamme, kun haluat mattoasennuksiin ketterän kumppanin! Urakoimme lattioiden parissa niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin.

Parhaat materiaalit lattia-asennuksiin

Meillä on laaja valikoima erittäin laadukkaita lattiamateriaaleja, kuten myös listoja ja muita lattiatuotteita. Mattotyöt pystytään siten toteuttamaan mitä moninaisempien vaatimusten mukaan. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista ja annamme tarjouksen kohteesi lattiatöistä.

Olisiko tarvetta muille lattia-asennuksille? Me otamme mielellämme hoitaaksemme myös esim. parkettien ja laminaattien asennukset. Lue lisää!