Parkettien asennukset Helsingistä

Meillä on parketteihin monia laadukkaita vaihtoehtoja

Kestosuosikki parketti on löytänyt tiensä yrityksemme käsissä moniin asuin- ja liikekiinteistöihin Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun Etelä-Suomen alueella. Työskentelemme myös Hämeen seudulla. Olemme tehneet parkettilattioiden asennuksia pääasiassa suurille rakennusliikkeille, joiden työkohteet ovat olleet sekä uudisrakennuksia että saneerattava tiloja. Urakat on aina hoidettu taitavan tiimimme toimesta ripeästi, mutta silti laadukkaasti. Meille onkin tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja projektit kulkevat niille asetetuissa aikatauluissa.  

Meillä on erittäin monipuolinen ja laadukas valikoima erilaisia parkettilattioita, joista asennamme lattiat korkeatasoisiinkin kohteisiin kuten myös kiinteistöihin, joihin halutaan hieman edukkaampi, mutta silti kaunis lopputulos.

Meiltä onnistuvat myös parkettien hionnat

Jos kyseessä on remonttikohde, jossa parkettilattiat pitää kunnostaa uuteen loistoonsa, palvelemme myös tällöin. Tulemme mielellämme tekemään ennakkokatselmuksen kohteeseen, jossa parketin hionta on suoritettava. Näin voimme antaa mahdollisimman tarkan arvion urakan hinnasta ja kestosta.

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous Helsingin seudulle tai kauemmas. Meiltä saa parkettien lisäksi muut lattiatyöt, kuten laminaattien, vinyylilattioiden, mattojen ja massalattioiden asennukset.