Laatoitustyöt Helsingistä

Monipuoliset laatoitukset ovat erikoisosaamistamme – tilaa urakointi meiltä

Laatulattiat Uusimaa Oy:lle laatoitustyöt ovat arkipäivää. Olemme urakoineet monissa uudis- ja saneerauskohteissa tehden laatoitus- ja vedeneristystöitä. Teemme myös mosaiikkilaatoituksia sekä epoksikiinnitys- ja saumaustöitä. Asiakkaitamme ovat etupäässä suuret rakennusliikkeet, joiden työmailla toimimme aina Helsingistä Espooseen, Vantaalle sekä koko Etelä-Suomen alueelle Lappeenrantaa myöten. Lähdemme mielihyvin tekemään laatoitukset myös sinun rakennusprojektiisi!

Pätevät laatoittajamme tekevät aina laatutyötä

Laatoitustyöt tehdään meillä aina kokeneiden ja kaikin puolin pätevien laatoittajien toimesta. Asentajamme on koulutettu käytettäville materiaaleille ja he ovat suorittaneet maahantuojan / valmistajan vedeneristyssertifikaatin. Asentajillamme on myös VTT-vedeneristyssertifikaatti.

Tilaa laatoitustyöt meiltä, niin varmistat kestävän lopputuloksen ja mutkattoman mukavan palvelun. Yrityksemme tunnetaan sujuvasta tavasta hoitaa kaikki meille luotetut projektit. Laatoitustöiden lisäksi erikoisosaamistamme ovat lattiatyöt – lue lisää!