Sisustusurakointi Helsingistä

Tasokkailla puusepäntöillä kauniita ja kestäviä kaluste- ja rakenneratkaisuja

Laatulattiat Uusimaa Oy tarjoaa sisustusurakointia, joka mahdollistaa tyylikkäät ja kestävät puusepäntyöt asuin- ja liikekiinteistöihin. Etevät puuseppämme urakoivat Helsingin, Espoon, Vantaan sekä koko Etelä-Suomen alueella asentaen:

  • saunat
  • kalusteet
  • portaat ja kaiteet
  • paneelit
  • listat
  • välioviasennukset

Sekä monet muut puurakenneratkaisut, joita kiinteistössä tarvitaan, sekä uudis- että saneerauskohteissa. Lisäksi palveluihimme kuuluvat Maler ja Fortina -tuotteiden myynti ja asennus. Laatutyönä tehdyn toteutuksen huomaa kyllä ja kestävyyden voi todeta ajan saatossa.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisia toteutuksia sinun kohteessasi tarvitaan, niin räätälöimme sisustusurakoinnin toiveitasi vastaamaan. Työntekijämme ovat taitavia puunkäsittelyssä ja asennuksissa, joten vaativatkin työt onnistuvat.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisia toteutuksia sinun kohteessasi tarvitaan, niin räätälöimme sisustustyöt toiveitasi vastaamaan.

Tuotteitamme

Laatulattiat Uusimaa Oy myy ja asentaa Fortina ja Maler -tuotteet Helsingissä sekä koko Etelä-Suomen alueella.

Fortina

Fortina

Fortina on ainutlaatuinen kokoelma alumiinista valmistettuja rimoja ja säleikköjä erilaisilla kalvopinnoituksilla. Niillä loihditaan upeita kokonaisuuksia väliseiniin, kattoihin, tilanjakajaksi. Fortina-tuotteet tuntuvat ja näyttävät aidolta puulta, sillä erotuksella että ne ovat kevyempiä ja helpompia asentaa. Kauniit kuosit ja laadukas viimeistely tuovat puun lämpimän ulkoasun ja vaikutelman, mutta paremmilla ominaisuuksilla ja tekniikalla, mahdollistaen nopean asennuksen. Fortina on tarkoitettu sekä sisä- että ulkotiloihin, ja mikä parasta, se on huoltovapaa ja paloturvallinen. Arkkitehdit ympäri maailmaa ovat ihastuneet Fortinaan.

Erilaisia rimoituksia on käytetty pitkään alakattoratkaisuissa ja esimerkiksi tekniikan piilottamiseen. Nykyisin kysyntä on kuitenkin enemmän ja enemmän puhtaasti sisutuksellisilla ratkaisuilla.

Fortina on tuote, jossa yhdistyvät erinomainen muotoilu ja korkealuokkaiset kalvoitustekniikat alumiiniprofiileihin. Korkealuokkaisten pinnoitteiden myötä pääsemme luonnonmukaisiin pintoihin laadun ja tarkkuuden ollessa aina stabiili. Minimoimalla materiaalin painon ja pituuden, sekä vähentämällä luonnonmateriaaleissa esiintyviä värimuutoksia ja muodonmuutoksia, Fortina pystyy tuottamaan innovatiivista muotoilua sinne missä sitä tarvitaan.

Fortina -tuote voi täyttää erilaiset asiakkaiden tarpeet monenlaisissa sovelluksissa, jotka eroavat tavanomaisista suunnittelutyyleistä. Tuotteisiin löytyy viimeistelyratkaisut kaikkiin eri muotoihin ja malleihin kuten päätykappaleet ja kiinnitystekniikat.

Tuotteita on saatavan useilla eri valmiiksi rakennetuilla plug-play -ratkaisuilla.

Fortina-esite

Maler

maler

Myymme ja asennamme Malerin mdf-kattopaneelit ja Méa-paneelit sekä ympäripontatut kostean tilan SPA-paneelit. Lisäksi saatavilla on sisustuksen eri käyttökohteisiin laadukkaat listat, joiden raaka-ainevaihtoehtoina ovat mdf, mänty, jalopuu tai muovi.

Huom! Valikoimaamme on tulossa myös uusi parkettilakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnissä olevista tuotteista!

Maler Maler sisustuspaneelitAito tunne-messuesiteFortina-esite