Talotekniikka Hämeenlinnassa

LLU Talotekniikka on apunasi kaikissa LVI-tehtävissä, jopa ympäri vuorokauden

Laatulattiat Uusimaa Oy:ssä urakoidaan myös talotekniikan tehtävissä Hämeenlinnassa sekä koko Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla. LLU Talotekniikka -osastomme vastaa LVI-asennuksista ja -urakoinnista. Teemme hananvaihdot, viemärikuvaukset, ilmastoinnin nuohoukset, asbetikartoitukset tai vaikka kiinteistösi laajennuksen / remonttiin talotekniikkatyöt suunnitteluineen. Uskallamme väittää, että iso osa vanhojen, ja myös ei niin vanhojen, kiinteistöjen kosteus- ja sisäilmaongelmista johtuu puutteellisesta huollosta ja kunnossapidosta. Tämä johtuu pääsääntöisesti tietämättömyydestä tai välinpitämättömyydestä. Ongelmat voivat myös johtua huoltoon / kunnossapitoon budjetoidun rahan vähyydestä ja karsimisesta. Ota yhteyttä ja katsotaan miten saadaan säästöä aikaan sinun tapauksessasi.

Talotekniikka on taitolaji

Ja tässä lajissa olemme varmasti alamme ykkösluokkaa! Tunnemme tekniset järjestelmät ja laitteet ja tiedämme, miten ne vaikuttavat energiatehokkuuteen, viihtyisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Siksi tarjoamme vain parhaita taloteknisiä ratkaisuja asiakkaillemme.
Kysy talotekniikan palveluja yrityksellesi tai taloyhtiöllesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä apua – palvelemme mielihyvin vaativissakin LVI-alan töissä.


LLU Talotekniikka palvelee seuraavissa tehtävissä